Search
  • Vallie

Cali BTL - Interview


1. Tell us your rap name and where are you from?

ANS-my rap name is Cali BTL i’m from Nigeria.

2. What made you start making music?

ANS-its a Hobby

3. Who are your influences in rap?


ANS-2pac still stand at the top of that list for me,Generally the Talent is attractive, the Colour people shine in amazes media like that every one is not made of thesame stuff and I am impressed by the stuff you are made of

4. What is your take on the underground rap scene right now?


ANS-there is lots of talented acts out there that are just yawning to be carried along, i go to the recording studio and I hear songs from artists I’m only meeting for the first time and I think to myself wow

5. As an artist who has to compete with thousands of others for streams/plays, what makes your music worth people clicking on?


ANS-my music is a perfect mix of Hip Hop, Afrobeat, and alternative with an underlying message encouraging authenticity, no one not even artists alike I’ve ever been disappointed listening to my Uzi leak shots

6. You have 1 person to thank, who would it be?


ANS-GOD

7. What is your process for recording music ?

ANS-I like to write my own songs however I don’t fancy producing them myself, i bring my Magic and go to the studio, do my thing and then ask the producer to do his/her magic on it took mean team work makes the dream work right?

8. Any upcoming projects or singles fans should be getting ready for this year?

ANS-I have a Seven track EP coming up titled “SIGNS AND WONDERS” Should be dropping in the next couple of months, please watch the spaces appreciate the support and I don’t like to disappoint

9. What keeps you motivated and on path towards your goals for music?


ANS-the interest of the audience, its like feeding a visitor chocolate, I’m like you like that well plenty more where that came from, honestly i’ll withdraw if you wasn’t interested.


10. What impact do you want to have on the world?

ANS-a Positive impact, the truth that God is Good and Heaven is closer than you know

11. What's your best collaboration experience with another artist or producer?

Ans-i have two tracks on platforms titled CALLIGRAPHY and JANGOLOVA,i love those jams, go stream, you will like them too,I haven’t done much of collaboration, however I am currently working on a track with my producer, he featured me and I hope the song is a hit

12. Who does all of your cover art or do you make your own?

ANS-i usually make my own coverarts.

13. Who makes most of your beats or production?

ANS-i purchase my beats, if I like a beat I pay and jump on it

14. What can we expect next from you in 2022?

ANS-i’m currently working on my EP titled “SIGNS AND WONDER” and I’m praying fervently that it make waves

15. Link the fans to your Twitter & Instagram @ Below so they can follow you!

twitter: biggerthan_lyf

instagram: itsbiggerthanlife

36 views0 comments

Recent Posts

See All