creating a unique experience for the listener 

opening up new doors for underground artists

royal rap is dedicated to the listeners

royal rap is dedicated to the artists

we hope you enjoy what you hear 

love,

RR

 
 
Search
  • Vallie

LUV3ITY - Interview


1. Tell us your rap name and where are you from?

Ans- My rap name is LUV3ITY and I hail from the middle east(Qatar to be precise).


2. What made you start making music?

Ans-Music is what always had me pumping and keeping me at the top in whatever I did so one day this feel of making music dawned upon me and I totally started right away.


3. Who are your influences?

Ans-This may sound very arrogant of me but it is not.I always consider my life and the happenings around me as my influence.Regular teenage issues and stuffs like that weren’t always my cup of tea and still aren’t to this day which is why I’ve always got this drive of being away from the flock.


4. What is your take on the underground rap scene right now?

Ans-nothing much really but I am having talks with a couple of rappers in India who’ve got this wild style of rapping which had me intrigued and someday....who knows I’m might end working with them.


5. What are your goals for 2019 regarding music?

Ans-I just want to keep entertaining people and make sure that my music never disappoints the listeners.


6. You have 1 person to thank who would it be?

Ans-The only person to spot out my rapping talent was my science teacher back in 8th grade.She just heard me blabbering a few gibberish which actually sounded good and then......I got my reasons to live.


7. What is your process for recording music ?

Ans-I always use GarageBand for recording my songs which is pretty much easy for beginners like me.It’s easy as well as less complicated.At once I even considered my self “Dr.Dre”(guffaws).


8. Any upcoming projects or singles fans should be getting ready for?

Ans- Right now I’m working on this single of mine which is all about what it feels like to be atypical among a bunch of topicals.The release will be probably in the month of January.


9. What is your favorite part about being an artist/musician/rapper?

Ans- To be very honest,i enjoy everything about being an artist.It elevates me and myself that could help me to keep things positive and be precise in my character.


10. What impact do you want to have on the world?

Ans-Nothing in particular,but like I said earlier,the world needs to stay entertained and I’ll make it sure to do so.


11. What are your ambitions with music is this just a hobby or is this a full blown 24/7 lifestyle your embodying? Ans-Well there are a lot of certain things that I do,like visual graphics and other related stuff but I’d like to keep music as my lifestyle.All of this music I hear is what keeps me going. It’s the only thing which I know how to do when I got to do something.


12. Who is your favorite artist in the rap game right now and why?

-I’m loving the way how logic is shunting the mumble rap culture in today’s game.He is someone who is trying to redefine the old school rap in a much more enhanced way.Moreover,his recent collaboration with Eminem is what surprised me,confessions of a dangerous mind was one true best work of Logic till date.


13. what does the music you create make you feel?

Ans-It’s nothing special though,but I do feel that I’ve achieved something that I wanted in the end.Everytime I listen to any of my tracks I feel that I’m destined to do it and that’s what instills a tinge of swagger and bravado.


14. why is music so important and dear to your heart ?

Ans-One answer.....music is what keeps me alive.....I mean it’s like a life support I always cling to and can completely rely on.


15. Taking this as a passion what works best with you for endeavors you may face (regarding to music)? Ans-The initial struggle and the final triumph.I just keep going and going as I know that my work would reap benefits in the end after all.


16. whats your best collaboration experience with another artist or producer?

Ans-I haven’t collaborated with anyone yet so I don’t have a take on this question.Sorry.


17. who does all of your cover art or do you make your own?

Ans-Since I’m a graphic illustrator,I design all my album covers as the way I want and how I make them is always modest yet eye catchy.


18. who makes most of your beats or production?

Ans-Initially and to this day too,I pick up beats from an app called “Rapchat” which offers all sorts of beats.Someday,I’d like to make beats on my own.


19. who is one artist you wish to work on music with and why?

Ans-it’s got to be Mike D from the beastie boys.I really like the way he rhymes with his voice.So maybe if fate allows.....I’d definitely wish for a collab with Mike D.


20. who is one producer you wish to work with and why?

Ans-The one and only.......Dr.Dre.....I mean....man!.......he’s got the ability to adapt...he’s like a fricking launcher....and I can’t say more...(laughs).


21 do you have any upcoming shows in the next couple months ?

Ans-Nopes....


22 for people who havent heard of you what sets you apart from other artists?

Ans-I just be myself and that’s what makes the better outta me....


23 at the end of the day what does music mean to you ?

Ans-It means everything!


24. Any live shows or projects you got coming up?

Ans-As I’ve said earlier.....I’m working on a single to be released in January.


25. Where can the people that checked out this interview find you?

Ans-There’s always @luv3ity on Instagram.

12 views
 

©2018 by Royal Rap.